Open LDAP setup problem

Guys i need a help for openfire integration with open LDAP. I setup LDAP with SSL 636 but at last step for Admin account. Request is not complete and LDAP log shows they unbind the connection. Kindly give suggestions.

Hey Muzammel,

Is your Openfire server and OpenLDAP on the same server?

If not, do you have any firewall settings on either computer?

Check to see if SSL 636 is installed on both computers as well.

Thanks for the reply actually no firewall problem request of openfire is successfully go to open ldap server. Both are on different servers. In Profile setting of openfire setup last step of
Admin Account creating the problem. when i add the account it give no error and same page reload again but open ldap server shows the following log

Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 fd=80 ACCEPT from IP=openfire server ip:46202 (IP=0.0.0.0:636)
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 fd=80 TLS established tls_ssf=128 ssf=128
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 op=0 BIND dn=“uid=myid,ou=People,dc=mydomain,dc=com” method=128
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 op=0 BIND dn=“uid=myid,ou=People,dc=mydomain,dc=com” mech=SIMPLE ssf=0
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 op=0 RESULT tag=97 err=0 text=
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 op=1 SRCH base=“dc=mydomain,dc=com” scope=2 deref=3 filter="(uid=myid)"
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 op=1 SRCH attr=uid
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 op=1 SEARCH RESULT tag=101 err=32 nentries=0 text=
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 op=2 UNBIND
Sep 4 20:27:40 wana slapd[10891]: conn=25316 fd=80 closed

kindly suggest

Yopofun, on 09/05/2008 10:12 PM , wrote :

muzammel111,

A new message was posted in the thread “Open LDAP setup problem”:

http://www.igniterealtime.org/community/message/178791#178791

Author : Tim

Profile : http://www.igniterealtime.org/community/people/Yopofun

Message: