powered by Jive Software

Another Openfire windows launcher error

Openfire 3.4.0 Beta 1

14.10.2007 10:32:55 org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase getResponseBody

WARNING: Going to buffer response body of large or unknown size. Using getResponseBodyAsStream instead is recommended.

14.10.2007 10:32:56 org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase getResponseBody

WARNING: Going to buffer response body of large or unknown size. Using getResponseBodyAsStream instead is recommended.

Admin console listening at:

http://wroot:9090

https://wroot:9091

14.10.2007 10:33:03 uk.ltd.getahead.dwr.util.CommonsLoggingOutput info

INFO: Logging using commons-logging.

14.10.2007 10:33:03 uk.ltd.getahead.dwr.util.CommonsLoggingOutput info

INFO: retrieved system configuration file: sun.net.www.protocol.jar.JarURLConnection$JarURLInputStream@2e242b

14.10.2007 10:33:03 uk.ltd.getahead.dwr.util.CommonsLoggingOutput info

INFO: Creator ‘pageflow’ not loaded due to ClassNotFoundException. This is only an problem if you wanted to use it. Cause: Beehive/Weblogic Creator not available.

14.10.2007 10:33:03 uk.ltd.getahead.dwr.util.CommonsLoggingOutput info

INFO: Creator ‘spring’ not loaded due to NoClassDefFoundError. This is only an problem if you wanted to use it. Cause: org/springframework/beans/factory/BeanFactory

14.10.2007 10:33:03 uk.ltd.getahead.dwr.util.CommonsLoggingOutput info

INFO: Creator ‘script’ not loaded due to NoClassDefFoundError. This is only an problem if you wanted to use it. Cause: org/apache/bsf/BSFException

14.10.2007 10:33:03 uk.ltd.getahead.dwr.util.CommonsLoggingOutput info

INFO: Converter ‘hibernate’ not loaded due to ClassNotFoundException. This is only an problem if you wanted to use it. Cause: Failed to find either org.hibernate.Hibernate or net.sf.hibernate.Hibernate.

Hey wroot,

None of those will affect Openfire. They are INFO or WARNING messages. BTW, are you using Openfire 3.4.0 Beta 1 or did you build the server from SVN trunk? Are those messages appearing every time you start the server or only the WARNING messages appear?

Thanks,

– Gato

Yes, server was working after that error. I’m using Beta 1 from the Download page. It was instaled on top of 3.3.3. Though yesterday i have installed 3.3.3 on top of this and then 3.4.0b1 back again.

I’m not reporting every error i see in launcher. I dont see errors on every launch. But i see them quite often. Sometimes i start openfire and without waiting it to load completely launch Spark. But i dont think this could lead to such problems? Both on the same machine.