powered by Jive Software

Clearspace 2.5


#81

I can’t really do anything with that info.
I know that . Just wanted to vent my anger somewhere…

Browser: Firefox 3.0.1 / Linux

I can’t exaclty reproce it, so it is very unlikely that you will find this. However, I had two quote blocks, each with a bit text below it. The first quote block and the text below was dropped. Inside the dropped text I used some italic font for filenames.


#82

Can you describe what it “looked like” when it erased half your stuff? like were you looking at it and you started typing something and then clicked italic and half of it went away? Something along those lines?


#83

It was dropped after I clicked on “Post Message”, I noticed it frist when I saw my posting in the thread…

If somethings went’s wrong while editing, you can simply press Ctrl+Z (Undo).


#84

I see that in recent activity comments on Blogs and Documents are shown on the list. Why not showing Polls comments? Also in this widget there could be an option to select which activities i want to see (created, replied, status updates, comments, blogs, docs, etc.)


#85

Coolcat wrote:

It was dropped after I clicked on “Post Message”, I noticed it frist when I saw my posting in the thread…

If somethings went’s wrong while editing, you can simply press Ctrl+Z (Undo).

What the … after you clicked post?! I’ve never seen/heard that before! Has it happened more than once?

wroot, good ideas, lemme relay those.


#86

Btw, it seems that only this thread acts weird when i press the link in email notification. “Spark features” thread’s notification just took me right to the last comment, though it hasnt bolded the last page number.

Hm, as i have posted about comments in polls not showing up, they have started to show up in my recent activity


#87

jadestorm wrote:

wroot, good ideas, lemme relay those.

Yeah. I’m still figuring out how to make my View more comfortable. I want to get a lot of info, but i want it to be compact. What i like in Recent Activity is that i get comments on Docks, Blogs and Polls in there. But i dont like to see all 10 replies to one post on the same page. Then Recent Content is more suitable, as it shows only updated content. So it will show only the last reply of the particular thread. Also it shows the location of the thread (i dont usually read Dev forums, and i cant choose what forums to watch now), and it shows author icons (if i choose layout with wiser column for that widget) and the age of that update. So now i’m switching to Recent Content. But maybe i would leave Recent Activity on my View if i could customize what to show in that widget.


#88

When i put Recent Activity widget in a narrow center column of my layout it show n-3 entries if i specify to show n.


#89

What the … after you clicked post?!
correct.

Has it happened more than once?
It does happen sometimes that some that the RTE produces something different after clicking on “post”, but not that worse. (e.g. the link problem mentioned somewhere above)

An completly other thing:

Got this screenshot when clicking on “reply” on this thread. I cann’t reproduce it, but is does happen really often, say in one of twenty cases when clicking on “reply” somewhere. When using the “go back”-feature of my browser and clicking again on “reply” it does work again.


#90

Is it intention that there is no “quote”-button in the RTE when creating a new discussion? Bug or feature?

There are some reasons why an “quote”-button is always useful. E.g. someone whats to quote from some document…

Edit: I noticed that you can always quote via that “insert”-Button.


#91

Please take a look on this thread.

Can you explain why “6” in the second quote is a link to http://www.igniterealtime.org/community/ ? That was not my idea…just copy&pasted normal text. The link appeared first after clicking on “post”.


#92

First off folk, Clearspace was updated over the weekend, a lot of things that were reported have been fixed. That said …

An completly other thing:
Got this screenshot when clicking on “reply” on this thread. I cann’t reproduce it, but is does happen really often, say in one of twenty cases when clicking on “reply” somewhere. When using the “go back”-feature of my browser and clicking again on “reply” it does work again.

I think I’m seeing this, except it shows up as a system error for me. For me it only happens once per day, and is related to a jsessionid that gets set in the urls. It appears to be something tomcat is “helping with”. =/ It’s definitely on the list of things being worked on right now.


#93

Coolcat wrote:

Please take a look on this thread.

Can you explain why “6” in the second quote is a link to http://www.igniterealtime.org/community/ ? That was not my idea…just copy&pasted normal text. The link appeared first after clicking on “post”.

Hrm. I don’t know:

  1. Until version 1.5 of this document (therefore also in RFC 3921),
    it was recommended to silently ignore message stanzas, which
    unfortunately resulted in a delivery “black hole” regarding message
    stanzas.

Testing to see if it does it for me.

As for your comment about the quote button, the quote -button- is for replies, quoting what you are replying to. If you are aiming to insert a simple quoted section, use the insert button (that looks like >>) .


#94

Well that’s really damned bizarre. =) thanks for reporting that! (the 6 thing)


#95

Ok I know -why- it’s doing it now, if you look at the html you’ll see that that number is an anchor, and the html for that anchor was pasted in and turned into a real link for whatever reason. Reported back.


#96

I think I’m seeing this, except it shows up as a system error for me. For me it only happens once per day, and is related to a jsessionid
that gets set in the urls
Possible, since I’m posting less than 20 posts a day


For some reason the image in this thread is resized in a strange way. See attachment.


#97

Some damaged layout in this thread:

Notice that there is no sidebar on the right (and no vertical scrollbar).

The “sidebar” has moved to the bottom of the page.

Message was edited by: Coolcat


#98

I tried to delete my own comment on a blog entry (OF 3.6.0 release), but this does not work. By pressing the “delete”-button, the entry is deleted, but if I reload the page, the comment is back again.